Golven en babyfoons: Babymoov kiest laag vermogen

Bescherming van de kinderen tegen gevaar veroorzaakt door elektromagnetische golven

Voor ouders is het van het allergrootste belang om de baby in het oog te houden, vooral tijdens zijn slaap/ Sommigen zijn gerustgesteld als ze het kindje kunnen horen wanneer hij huilt, anderen hebben er ook nood aan om het kindje te zien. Om aan ieders verwachtingen te voldoen, stelt Babymoov audio en/of video babyfoons voor, waarbij de nadruk ligt op de prestaties en het respect voor de gezondheid van de baby.

Gsm’s, Wi-fi , babyfoons… zijn allemaal toestellen die elektromagnetische golven rond de baby uitstralen. Het is bewezen dat baby’s veel gevoeliger voor golven zijn, omdat hun hersenen, die nog in volle ontwikkeling zijn, 60 % meer golven absorberen dan de hersenen van een volwassene!

cerveau_nl

Digital Green Technology

 

Digital Green Technologie: het samenvoegen van digitale prestaties (kwalitatief geluid zonder interferenties) met laag zendvermogen.

 

In 2012 wist het merk vernieuwing door te voeren om te beantwoorden aan de verwachtingen van de ouders, via de ontwikkeling van een totaal nieuwe technologie, Digital Green. Deze technologie associeert digitale prestaties (helder geluid zonder interferenties) met de veiligheid van laag vermogen. Opnieuw is het gemeten golfvermogen, 2,99 mW, ruim onder de vastgelegde norm voor deze technologie, 25 mW.

digital_green

De testen leveren het bewijs: de Babymoov babyfoons zenden minder golven uit.

33_fois_nl

Innovatie op wereldniveau


Vanuit de niet afl atende bezorgdheid om de blootstelling van de baby’s aan radiogolven te beperken, hebben de teams van Babymoov de eerste babyfoon ontwikkeld die GEEN GOLVEN UITZENDT! Vertken de Babycamera 0% Emission !


Een revolutionaire technologie die de volledige afwezigheid garandeert van radiogolven in de onmiddellijke omgeving van de baby. Babymoov is het eerste merk dat de uitdaging van het transport van audio-en video-gegevens met behoud van gezonde baby ontmoet!0 golven in de babykamer: de informatie circuleert via het elektrische circuit, van de camera in de babykamer naar de internetbox.

Babyfoons Babymoov