Luchtbevochtiger Hygro(+) : tevreden of terugbetaald!

30 dagen om overtuigd te worden door uw luchtbevochtiger of geld terug !

30 dagen om overtuigd te worden door uw luchtbevochtiger of geld terug !

Hoe gaat het in zijn werk ?

  • > Koop een nieuwe Hygro(+) Babymoov vóór 15/12/2017, bij één van de erkende deelnemende winkelpunten.
  • > Probeer de Hygro(+) bij u thuis uit gedurende 30 dagen vanaf de dag na de aankoopdatum (Dag D).
  • > Als u na 30 dagen niet tevreden bent, volgt u de volgende 3 stappen op.

Stappen om te volgen bij ontevredenheid

 

  • Stap 1 : Steek de Hygro(+) Babymoov compleet en onbeschadigd in de originele verpakking met de instructies en originele accessoires zoals beschreven op pagina 17 van de handleiding.
  • Stap 2 : Voeg aan het pakket toe :

 

  • - Een ingevuld exemplaar  van onderstaand tormulier ot een apart blad waarop u aangeelt : naam, voornaam, volledig adres, e-mail, reden van ontevredenheid en bankgegevens met IBAN en BIC (IBAN : BELGIE = BE + 2 cijfers + 12 cijfers van bankrekeningnummer, NEDERLAND = NL + 18 tekens, LUXEMBURG = LU + 20 tekens).
  • - De complete en originele kassabon/factuur met daarop vermeld de aankoop van de Hygro(+) Babymoov, en de prijs, aankoopdatum en naam van de detailhandel waar de aankop gedaan is.
  • Stap 3 : Verzend alle elementen (voor België met Bpack SECUR J+1 – Voor Nederland met Pakket Regio EUR1 – Voor Luxemburg met Colis XL Europe 1) ten laatste 30 dagen na aankoopdatum (stempel van de post als bewijs) naar :

BABYMOOV BENELUX SPRL – Actie Tevreden of geld terug

Trade Mart Bruxelles, Atomium Square 1, Box 85, 1020 Brussel, België

Download hier het terugbetalingsformulier.

Na ontvangst van het complete en in goede staat verkerende apparaat, met alle gevraagde elementen, krijgt u binnen 3 tot 6 weken, de vergoeding van de Hygro(+) Babymoov via een bankoverschrijving, onder strikte voorwaarden van conformiteit van de aanvraag. Hou rekening met de voorzorgen voor gebruik in de handleiding. Geen enkele Hygro(+) zal worden teruggestuurd, na goedkeuring van de aanvraag voor vergoeding.